donderdag 20 maart 2014

Overhemden van Venti

Venti overhemdDe Italianen staan bekend als erg modebewust met veel gevoel voor schoonheid en klasse. Het overhemden merk Venti  is ook duidelijk herkenbaar als een Italiaans merk. 

Elk Venti overhemd is getailleerd. Het Slim Fit Venti overhemd is erg strak getailleerd en past dan ook strak op de body. Het Modern Fit overhemd net even wat minder getailleerd en kan door bijna elke moderne man gedragen worden. Overhemden van Venti zijn nooit voorzien van een borstzakje. De manchetten kunnen zowel met als zonder manchetknopen gedragen worden. Italianen letten op detail. Ook bij de Venti overhemden is hier goed op gelet. Dat zie je vooral terug bij de erg mooie knoopjes op de overhemden. Op al deze knoopjes is subtiel het Venti logo aangebracht. Maar niet alleen uiterlijk en detail zijn belangrijk om een overhemd mooi te maken. Een overhemd moet lekker dragen, van goede kwaliteit zijn en strijkvrij. Ook hieraan voldoen de Venti overhemden. 

Venti wil vooral voor de jonge modieuze mannen zijn overhemden maken. Dat is goed gelukt. Ook overhemden voor jonge moderne mannen worden gemaakt van het allerbeste katoen, waarvan overhemden door alle tijden heen al gemaakt zijn. Er worden wel moderne technieken gebruikt om het katoen te verwerken en te bewerken om ze strijkvrij te krijgen en te houden. Venti overhemden behoren zeker tot de beste strijkvrije overhemden. Gelukkig zijn ze ook in Nederland goed verkrijgbaar op internet bij de goede webwinkel voor herenmode. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten